Etter vår lille utflukt på fjellet, ble det en rolig hjemme-påske. Sola skinte ekstra godt en dag, og jeg og dyra slappet av i sola på terrassen. Da jeg satte ut stoler og puter, tok Sheriff seg til rette, og synes som vanlig at det er helt naturlig at en hund skal sitte på stol…

God oversikt over nabolaget

Soler seg

Katten tok seg også godt til rette, så da ble det ingen ledig stol til meg..

En liten tur i skogen ble det også, med sesongens første skogspor. 300 meter, ca 1 time gammelt.

Sheriff husket godt hva han skulle, men jeg skulle gjerne hatt ennå mer intensitet, men det kommer etterhvert!

Lørdag gjorde vi som mange andre, og dro til Oslo for å kose oss i solen med utepils. Vi tok toget, som Sheriff synes er spennende. Mye å kikke på utenfor! Glass-heisen på Nationaltheatret er også veldig spennende, og Sheriff kjører den med skrekkblandet fryd! Da vi går ut av heisen, løper han gjerne inn i den igjen, og vil kjøre mer! Er såå nysgjerrig!

Vi satte oss på Lekteren på Aker Brygge, og Sheriff koset seg i solen i nærmere 5 timer. Han fikk ligge på det fine teppet han fikk av sin Hilandra, og pyntet med sitt tøffe “Sheriff”-halsbånd fikk han masse oppmerksomhet fra fine vestkantfruer og små barn. Og det setter Sheriff stor pris på! 🙂 Han var meget behersket, og lå pent og pyntelig selv når vi fikk mat. Han veltet kun 1 Irish Coffee, som han kastet seg over og slikket opp alt som rant på gulvet.. Han gnagde til og med på treverket i gulvet for å få mer! :)) En hund etter Irish med andre ord!

Etterpå tok vi toget hjem til Lillestrøm og dro hjem til noen venner og tok et lite vorspiel. Da de andre skulle ut, gikk jeg og Sheriff gjennom byen og hjem. For å si det sånn så er jeg ikke mye redd når jeg går med han gjennom mørket og forbi bråkete ungdomsgjenger! Jeg vet han vil beskytte meg, og bare utseende hans for alle til å stoppe opp og se beundrende på Sheriff istedenfor å bråke! 🙂 Men redd er i alle fall ikke han, samme hvor mye bråk og folk det er i byen.